Pulpe de pui cu orez brun si legume

de nico15 in Pui, 15 Noi 2010 | 6180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3- pulpe de pui potrivite
  • 250 grame cartofi
  • 3-4 fire de usturoi verde
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1/2 ardei rosu;
  • 1/2 ardei verde
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 portocala
  • 200 de grame de orez brun
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • ulei, sare, condimente dupa gust
  • 100 ml de vin alb sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu orez brun si legume:

Se curata bine pulpele, se pune orezul la inmuiat separat, se curata legumele, se taie ceapa rosie julien, cartofii sferturi, ceapa si usturoiul verde se lasa intregi, ardei fasii, iar usturoiul se lasa cateii nezdrobiti si o portocala decojita si taiata in felii subtiri. Se pun la cuptor, se adauga si orezul. Separat se pun pulpele in ceaun la prajit, dar foarte putin doar sa capete culoare dupa care sunt scoase si adaugate in tava cuptorului, se lasa 40-50 de minute, acestea se sareaza si condimenteaza dupa gust.



Atentie la cuptor deoarece orezul are tendinta de a se prinde. In ultimele 10 minute se adauga si vinul pentru ai da un gust cat mai placut.



Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu orez brun si legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui in stil Thai cu taitei de orez si legume